Треньорът на Ботев Желко Копич говори за полусезона и предстоящия мач срещу Черноморец Балчик по време на официалното отваряне на новия фен шоп на тима, който е в центъра на Пловдив. 

"За мен е чест да съм тук. Радвам се, че ще споделим с нашите фенове подобен магазин. Нашата цел е да спечелим срещу Балчик и да продължим напред в турнира. Анализирахме и сме запознати с нашия съперник. Имаме някои проблеми с контузени и наказани, но се подготвяме добре и всеки един от играчите трябва да дадат всичко от себе си. Всеки мач е важен за нас. Имаме още много какво да направим, за да се изкачим и в класирането. Сега всички усилия са ни насочени в турнира за Купата. Искам да стигнем колкото се може по-далеч в турнира за Купата", заяви Желко Копич.

Копич коментира и изгонването на двамата треньори - Алекса Бошкович и Артур Ованесян, които се сбиха по време на мача с Арда.

"Това е доста неприятна ситуация за клуба. Ще седнем и ще анализираме ситуацията след края на полусезона и ще вземем най-доброто решение", заяви Копич.