Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов заяви пред БНТ, че Тодор Неделев заслужава един ден да спечели приза Футболист номер 1 на България. Попето обяви, че именно Неделев е негов фаворит за трофея, но сега той е контузен. Припомняме, че Попов навести пловдивчанина след операцията на кръстни връзки и му връчи приза. 

Ивелин Попов връчи трофей на Тодор Неделев в болницатаНеделев днес претърпя операция на кръстни връзки.

Тодор Неделев ще е аут до края на настоящия сезон поне до юни, след като скъса връзки и претърпя операция. Неделев вече започна процедурите по възстановяване. 

Попов пожела Неделев да се възстанови по-бързо и заяви, че е уникален талант за българския футбол. 

Бившият национал е в същата ситуация. Той заяви, че се чувства вече по-добре и продължава с възстановяването си. Попов е контузен от август, след като има разкъсана предна кръстна връзка. Бившият играч на Спартак Москва заяви, че февруари се очаква да се завърне на терена. 

“Вярно е, че нямаме футболисти, които играят във водещи първенства, но може да се направи един боеспособен отбор. Групата на квалификациите е тежка, но трябва да се направи цел да се постигнат определен брой победи или брой точки. Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер”, заяви Попов, намеквайки, че може да се завърне в националния отбор.