Нападателят на Ботев Пловдив Георги Николов бе избран за мача след края на двубоя между неговия отбор и Славия, завършил при резултат 2:2 в София. Именно той отбеляза изравнителния гол, донесъл точка на "канарчетата".

"Изпуснахме си мача. Имахме възможности да отбележим гол, не се възползвахме и затова така завършихме. Всеки се раздаде на максимум, единствено ни липсваше късмет", започна той.

"Треньорско решение е да бъда резерва в този мач. Така е преценил мениджърът и така е постъпил. Изкарах една здрава подготовка с отбора, от два месеца съм тук и мисля, че достатъчно съм се адаптирал. Надявам се след този гол да започна да бележа редовно в мачовете и да гоним целите си", продължи Николов.

"Искам отборът да продължава. Има дадени цени, желаем Купата в Пловдив за феновете, които ни подкрепят винаги. Стремя се всяко положение да бъде гол и дано да бъда голмайстор на първенството. Ако искаме да вземем Купата, трябва срещу всеки да играем. Не трябва да се съобразяваме кой е отборът, всеки мач излизаме за победа", добави нападателят на Ботев.

"Това е клуб с традиции и се надявам да помагам, с каквото мога, да се раздавам и да давам всяка част енергия, която имам", завърши Георги Николов.