За втора поредна година, Футболно училище "Ботев" отвори врати. Събитието се проведе на 19-ти септември на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика".

Деца от 5 до 13-годишна възраст (момчета и момичета) взеха участие в отворените врати, които бяха разпределени по възрастови групи и тренирани от всички треньори на клубната академия.

На събитието присъстваха талисманът на Ботев - "Бенкса", който се погрижи за доброто настроение на малчуганите, както и капитанът на първия отбор на "канарчетата" Ивелин Попов който раздаде множество награди, автографи, както и си направи снимки с всяко едно дете давайки ценни съвети в пътя на малките "канарчета" към футбола.

Тренировъчните занимания са предвидени по два пъти седмично, като всички треньори от клубната академия ще продължат да наблюдават и тренират малчуганите и през този сезон. Следващите занимания са на, 21, 25 и 29 септември. Повече информация може да откриете тук.

Припомняме, че записвания текат през дните на отворените врати на Футболно училище "Ботев". Всяко записало се дете, ще участва в томбола (до 29-ти септември) за спечелване на семейни билети за следващите два домакински двубоя на "жълто-черните" - срещу ЦСКА София на 22.09 и Берое на 30.09.

Стани част от "жълто-черното" семейство на Ботев, написаха от клуба.