"Уважаваме Боби Михайлов и всичко, което е направил за националния отбор, но е време вече да се оттегли и този цирк да спре". С тези слова фенове на Ботев се събраха на протест пред сградата на Зоналния съвет на БФС. Те искат промяна в статуквото в централата и подкрепиха кандидата за президент Димитър Бербатов. 

Тълпата е много спокойна, а предпоставки за ескалация на напрежение няма, предаде репортер на TrafficNews. Въпреки това екипи на полицията са на място и съблюдават реда. 

"Излишно е да припомняме всички безпринципни действия на БФС и срамните резултати на националния ни отбор през последните години. Очевидно е, че промяната е задължителна и трябва да се случи час по-скоро", написаха бултрасите в анонса за протеста. 

Припомняме, че утре ще се проведе извънреден конгрес на БФС, на който ще се гласува за президент. Основните кандидати са досегашният президент Борислав Михайлов и бившият играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. 
 
Утре се очаква и фенове на ЦСКА София, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив и Спартак Варна да се съберат на протест пред НДК, където ще се проведе конгреса утре от 10:00ч.