Клубът на привържениците на Ботев публикува официална позиция по повод гласуването на важна точка за стадион "Христо Ботев" на утрешния Общински съвет. По-рано днес и строителят на стадион Илиян Филипов излезе със становище. 

Ето какво написаха от КПБП:

Ботевисти,

Днес за пореден път сме свидетели на опити за възпрепятстване на цялостното завършване на нашия дом - стадион "Христо Ботев".
Утре, 26.07., ще се проведе заседание на ОбС, а точка 5 от дневния ред на сесията е свързана с важна за Ботев тема.

Ако се приеме, точката би дала на клуба правото да инвестира собствени средства по проекта за дейности, които не са предвидени в общинския бюджет.

Призоваваме общинските съветници да не се поддават на внушения и да вземат правилното решение, което по никакъв начин не ощетява гражданите на Пловдив.

Всички допълнителни средства ще бъдат вложени в общинско съоръжение, което е на всички пловдивчани и за сметка на футболния клуб.

Дами и господа общински съветници, бъдете сигурни, че утре ще дойдем на сесията, за да видим как всеки един от вас ще гласува по точка 5.

Илиян Филипов призова бултрасите да дойдат на сесията на ОбС за важно решение за КолежаНека феновете да дойдат и да видят именно кои съветници са против любимия ни отбор, написа собственикът на ПИМК