Феновете на Ботев обявиха колко са събраните пари за глобата на Ивелин Попов. По изрично настояване на Попов той сам ще заплати глобата си, а парите ще бъдат използвани за екскурзия за полуфинала за Купата срещу ЦСКА. 

Ето какво написаха от КПБП:

Уважаеми ботевисти,

преди няколко дни стартирахме кампания, за да платим глобата, наложена от БФС на Ивелин Попов. До момента събраната сума е 2160 лв (1436 лв по банков път и 724лв през пейпал).

Но изричното желание на нашия капитан е той лично да я заплати, за което заслужава адмирации! Затова, след разговор с него, решихме събраните средства да бъдат използвани за частично финансиране на екскурзията за полуфинала за купата срещу ЦСКА-София на 17.04. (подробности за нея ще обявим допълнително). Колкото по-голяма сума съберем, толкова по-голяма субсидия ще можем да осигурим и повече фенове ще подкрепят Ботев на Националния стадион! Всеки, който е съпричастен с идеята, ще може да дари средства на домакинството срещу Черно море в неделя или по един от следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП:

IBAN: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg

Не забравяйте да пишете основание за плащане "За глобата на Ивелин Попов", защото събираме пари и за хореографията за мача-реванш на 1.05!

Следващата седмица ще обявим пълен отчет и имената на всички дарители.

Само Ботев!

Феновете на Ботев ще плащат глобата на Ивелин Попов