Клубът на привържениците на Ботев публикуваха отчет за изразходените средства за хореография за дербито. 

Ето какво написаха феновете:

Уважаеми ботевисти,
дербито на Пловдив отмина, но емоциите и радостта от победата остават все толкова силни, за което сме благодарни на целия отбор и спортно-техническия щаб.

Благодарим и на всички жълто-черни привърженици, които помогнаха за набирането на средства за хореографията, както и на всички присъствали на двубоя, които спомагнаха за осъществяването й, а и за невероятната атмосфера.

Както винаги публикуваме отчет за събраната сума и направените разходи.

Общата събрана сума от продажбата на юбилейните тениски, дарения в урните и членски внос за КПБП през 2022г. (който ще се изразходва изцяло за празненствата по случай 110 годишнината на Ботев Пловдив) възлиза точно на 10000лв.

Разходите са на стойност 6439лв, като в тях влизат средствата, изразходвани за хореографията, зарята и пиротехниката (за жалост голяма част от която бе съвсем целенасочено извзета от полицията).

Наличната сума е в размер на 3561лв, като те също ще бъдат изразходвани за празненствата по случай 110 годишнината на Ботев Пловдив.

Все още във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1 има останали последни бройки от тениските, посветени на 110 годишнината на Ботев Пловдив.