Феновете на Ботев почетоха паметта на Тоско Бозаджийски с факeлно шествие, което започна от боксовия клуб на Ботев и продължи до централния вход на стадиона, където е опънат негов трансперант. Бултрасите поднесоха венци и цветя и запалиха свещи пред лика му. 

На днешната дата преди две години в Солун ултраси на гръцкия отбор ПАОК убиха фена на Ботев Тоско Бозаджийски. Тоско беше пребит, а след това беше прегазен от кола.

Днес в памет на своя приятел и другар на стадионите стотици фенове на Ботев се събраха пред стадион "Христо Ботев" да отдадат почет на своя брат. 

На поклонението бяха бащата, майката и сестрата на Тоско, от страна на клуба присъстваха футболистът Димитър Тонев и маркетинговият експерт Иван Денев, както и стотици фенове на Ботев. 

Запалянковците почетоха Тоско, след като положиха цветя пред транспарантите опънати пред стадиона, запалиха факли и скандираха името на Тоско Бозаджийски. 

Преди месец съдът в Солун призна за виновна водачката на автомобила, която блъсна Тоско.

27-годишната жена е призната за виновна в предумишлено убийство с вероятен умисъл. В съдебното си решение съдът оправда 49-годишния спътник на жената по обвинението в съучастие в убийство, като го призна за виновен в по-малките провинения - участие в сбиване и смущаване на обществения ред.

Съдът призна за виновни в същите престъпления, сбиване и смущаване на реда, още петима от осемте обвиняеми на възраст от 25 до 28 години, а един е признат за виновен в съучастие с посочените деяния. 

Първоначално жената твърдеше, че няма нищо общо със случая, но след това се доказа, че тя е приятелка на един от феновете на ПАОК организирал нападението срещу феновете на Ботев. 

Осъдиха за предумишлено убийство жената, прегазила Тоско Бозаджийски в Солун