Бултрасите поставиха ултиматум на собственика Антон Зингаревич до 5 септември. Ако не видят резултати в следващите два мача те ще снемат изцяло доверието си към бизнесмена. Това стана ясно на среща организирана от Бултрас на Колежа.

Зингаревич е обещал, че ще има промени и победите ще дойдат, но на този етап това не е факт. Затова феновете обявиха, че ще дадат ултиматум за следващите два мача на тима и ако не видят никаква промяна и слабите игри продължат ще снемат изцяло доверието си към собственика.

Срещата беше организирана заради слабия старт на тима. 

Ботев продължава да е без победа след първите 6 кръга, а днес имаше много уволнения в клуба включително и на треньора Станислав Генчев. 

Припомняме, че има и конфликт между Зингаревич и строителя на стадиона Илиян Филипов. Филипов призова Зингаревич да напусне клуба, а руският бизнесмен заяви вчера, че няма да го направи.

Самата среща беше отворена за всички фенове и всеки имаше право да задава въпроси. 

Бултрасите заявиха, че за тях най-добре е Зингаревич и Филипов да седнат на една маса да се разберат и да управляват клуба.

Те заявиха, че са се наслушали на много обещания, но до момента нищо не се е случило и отборът е в трагично състояние.

Присъстващите заявиха, че за срещата са били уведомени Илиян Филипов и Александър Ослан. 

Ослан не присъстваше, а Филипов слезе при феновете от скайбокса, след като те пожелаха да чуят и неговата гледна точка.

Той категорично заяви, че няма как да седне на една маса със Зингаревич. 

На срещата бяха коментирани и задълженията към Зингаревич, които са 10 млн. лева.

От Бултрас заявиха, че приключват срещата и оставят феновете да говорят с Филипов, защото не искат да заемат никаква страна в конфликта между Зингаревич и Филипов.

Започна срещата на феновете на Ботев

Сдружение Ботев с официална позиция за драмите в клуба, подкрепиха Зингаревич за промените

Илиян Филипов: Торбата с лъжите на Настрадин Зингаревич и Хитър ОсланСтроителят на стадион Христо Ботев с нов гневен пост към ръководството на Ботев

Зингаревич: Работата на Генчев изглежда като саботаж, Платек ще реши бъдещето муБъдещето на Генчев става ясно до минути

Ботев официално обяви раздялата с Генчев, Рафаел Ферейра ще води тима срещу ЕтърОт клуба обявиха, че допълнително ще обяват кой е новият треньор