Феновете на Ботев ще почетат паметта на Тоско Бозаджийски тази вечер. Тоско загина на 5 януари 2020г. след като беше прегазен с кола в Солун от фенове на ПАОК. Преди това феновете атакуваха Тоско заедно и още няколко привърженици на Ботев, които се подготвяли да си тръгнат от Солун, след като посетели дербито между Арис и ПАОК предния ден. 
 
Бултрасите се събират днес от 19:00ч. пред "Колежа". 
 
Преди месец съдът в Солун призна за виновна водачката на автомобила, която блъсна Тоско.

27-годишната жена е призната за виновна в предумишлено убийство с вероятен умисъл. В съдебното си решение съдът оправда 49-годишния спътник на жената по обвинението в съучастие в убийство, като го призна за виновен в по-малките провинения - участие в сбиване и смущаване на обществения ред.

Съдът призна за виновни в същите престъпления, сбиване и смущаване на реда, още петима от осемте обвиняеми на възраст от 25 до 28 години, а един е признат за виновен в съучастие с посочените деяния. 

Първоначално жената твърдеше, че няма нищо общо със случая, но след това се доказа, че тя е приятелка на един от феновете на ПАОК организирал нападението срещу феновете на Ботев. 
 
Ето какво написаха от Клуба на привържениците на Ботев: 
 
Уважаеми ботевисти,
на 5.01.22г. се навършват две години от убийството на Тоско Бозаджийски. Нека всички, които го познаваха, да дойдат в сряда в 19ч. пред Колежа, за да почетем паметта му и изкажем своята признателност за всичко, което той направи за жълто-черната идея!