Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) отправи призив към феновете на тима преди важния мач с АПОЕЛ (Никозия) от Лигата на конференциите. 

Ето какво написаха от КПБП:

„Емоцията се покачва, наближава жълто-черната извазия към София!

На 20.07 от 20:00 се изправяме срещу Апоел Никозия в свиреп балкански сблъсък. Хиляди фенове на Ботев ще отпътуват към столицата, като тече подготовката за впечатляваща хореография, с която да отбележим завръщането си на европейската сцена след 5 години пауза.

За да изпълним целта си е нужно да съберем средства, които ще бъдат отчетени в страницата на КПБП след двубоя.

Можете да закупите билет от 5 лв. за контролата с Янтра и по този начин, без значение дали ще можете да я посетите, да допринесете за събирането на необходимата сума“.

Кампанията за набиране на средства за хореографията за мача с Апоел бе подкрепена и от ПФК Ботев, за което им благодарим! От клуба вече обявиха, че печалбата от продажбата на билетите за контролата с Янтра в събота (02.07) от 20:00ч. ще бъде дарена за хореографията. Така едновременно с присъствието си на официалното представяне на отбора подпомагате и кампанията на КПБП и Бултрас за завръщането на Ботев Пловдив в евротурнирите.

Когато фенове, отбор и клуб сме заедно - няма кой да ни спре!
Билетите са на символичната цена от 5лв и може да се закупят от клубния магазин или от сайта на ивентим
или от касите им (пред община Пловдив, пред Античния театър и в Дом на културата "Борис Христов"), както и в партньорската им мрежа (OMV, Технополис, Български пощи и др.).
Другите начини да подпомогнете кампанията са:
1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Сдружение КПБП
2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg
3) Чрез кутията за дарение във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.