Ботев (Пловдив) ще постави видеостена на стадион "Христо Ботев", където феновете ще могат да подкрепят любимия отбор в градското дерби с Локомотив (Пловдив). Дербито с "черно-белите" е в неделя от 18:30ч.

Входът на събитието ще бъде свободен, като вратите на "Колежа" ще отворят в 17 часа.

30 минути по-рано, около 16:30ч., автобусът с играчите и треньорския щаб на "канарчетата" ще мине през ул. Богомил до стадион "Христо Ботев" непосредствено преди пристигането си на "Лаута".

В неделния ден Ботев и благотворителната огранизация "Нощ на Ангелите" ще продължат кампанията за Иви. На входовете на "Колежа" ще бъдат поставени кутии, които преди началото на мача ще бъдат позиционирани и на централната трибуна.

До момента събраната сума в кампанията за Иви е около 42 000 евро. За лечението на детенцето са нужни около 70 000 евро, затова ние се обръщаме към Вас, великата "жълто-черна" публика, с апел да се включите в кампанията.

Работното време на фен магазина в неделния ден ще бъде от 13:00ч. до края на двубоя с "черно-белите". Касата за закупуване на абонаментни карти ще работи от 11 до 18 часа в неделя.

За всички ботевисти ще бъдат отворени два бара, които се намират в тунелите на централната трибуна. От тях "жълто-черните" фенове ще могат да закупят храни и напитки.

За малки и големи на разположение ще бъде талисманът на клуба - Бенкса, който ще се грижи за настроението преди мача.

За всички желаещи ще бъде отворен паркингът на стадион "Христо Ботев", като цената на входния билет е 10 лева.