От Ботев обявиха, че продължават кампанията "От класната стая на Колежа". От клуба подариха безплатни билети на Математическа Гимназия "Акад. Кирил Попов” и ЕГ "Пловдив".

Вижте какво написаха от клуба:

Ботев (Пловдив) покани едно от най-елитните училища в града под тепетата за предстоящото последно домакинство от сезон 2022-2023г срещу Арда (Кърджали) - ЕГ "Пловдив"

Представители на “жълто-черния” Клуб посетиха лично знаковото училище в Пловдив и поканиха представителите му.
От своя страна лично директорът на Езикова Гимназия Пловдив - Николай Радев с гордост прие поканите и разказа за вълнението, което е предизвикала новината за “канарчетата” и футболната среща, която ще се проведе на “Колежа” из сградата на училището.

Както по-рано ви съобщихме, кампанията "От класната стая на Колежа" продължава с пълна сила и още едно от елитните училища в Пловдив ще присъства на футболната среща във вторник между Ботев и Арда на стадион "Христо Ботев".

Директорът на едно от най-перспективните училища в Пловдив - Веселина Карапеева бе лично посетена от представители на "жълто-черния" Клуб и с радост прие поканите, пожелавайки успех на отбора на Пловдив!