Ботев (Пловдив) и Славия се изправят един срещу друг в среща от 12-ти кръг на Първа лига. Срещата тази вечер от 19:30 ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

"Канарчетата" излизат за трите точки, за да реваншират на феновете си след изненадващото поражение от Спартак Варна в миналия кръг. В паузата на националите "жълто-черните" показаха мощ в атака, реализирайки 7 гола на тима на Марица в контрола. Срещу столичани обаче няма да е толкова лесно.

Славия са много коварни далеч от "Овча купел" като са третият най-добър гост към момента. Отделно те са допуснали само 5 попадения в 6 срещи.

В последните три срещи между двата тима в шампионата Ботев Пд записа две победи, а веднъж отборите са регистрирали реми.

Букмейкърите също наклоняват везните за успех на домакините. Betano предлага ставка от 2,08 коеф. за единица, а победа за гостите е оценена на 3,99 коеф.

По-малкото голове в срещата са по-вероятният изход, показват още пазарите в сайта. Да има под 2,5 гола в мача е 1,72 коеф, докато за над 2,5 гола се предлага 2,12 коеф.

Комбинация между победа за пловдивчани, плюс опцията под 3,5 гола е изкушаваща - 2,6 коеф. Ако смятате все пак, че атаката на Ботев може да избухне, то залога над 2,5 гола само за тях си струва - 4,25.

За победа Славия също не има множество опции. Може би най-логичен залог за успех на гостите е победа точно с един гол. Той е оценен на 5,1 коеф.

Повече предложения можете да видите на сайта на Betano. Успех със залозите!