Ботев Пловдив излиза за задължителна победа срещу Хебър Пазарджик. Двубоят е от 15:15 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

"Канарчетата" допуснаха изненадваща загуба от пазарджиклии в началото на шампионата и ще търсят реванш. В последните си пет срещи пловдивчани записаха две победи и три поражения, като и трите бяха с минималното 0:1  - от Лудогорец ЦСКА-София и Левски. Днес обаче ще имат на пръв поглед по-лесна задача и успехът е единствената опция.

Хебър от своя страна регистрира добри резултати като домакин в последните два мача - победа и реми, което показва, че няма да се дадат никак лесно и този път на "жълто-черните". Пазарджиклии дори имат възможност да задминат своя съперник при победа днес.

Какво мислят букмейкърите? Според Betano Ботев Пд е по-вероятния победител в срещата. Ставката за двойката е 1,65 коеф, а за победа за Хебър 5,30 коеф.

Очаква се не особено резултатен мач и "оувъра" е сочен 2,02 коеф. Под 2,5 гола да има в мача пък е 1,80 коеф.

Може да изкарате добри пари, ако опитата опцията победа за пловдивчани и те да отбележат над 2,5 гола - 3,50 коеф. Струва си и офертата "канарчетата" да вкарат и в двете полувремена - цели 2,67 коеф.

Все пак, ако смятате, че Хебър може да повтори подвига си от Коматево, то "победа с един гол" за тях е вашият залог - 6,30 коеф.

Вижте още предложения на сайта на Betano.