Ботев открива втория сезон на футболно училище “Ботев” на 18 септември, обявиха от клуба.

Ето какво написаха от клуба:

Уважаеми Ботевисти,

Футболно училище “Ботев” отваря врати за втора поредна година през сезон 2023-2024. Събитието ще се проведе на 18 септември на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика” в гр. Пловдив.

Всички юноши (момчета и момичета) от 5 до 13 годишна възраст имат възможността да се присъединят към “жълто-черното” училище.

Тренировъчните занимания са предвидени по два пъти седмично, като всички треньори от Академия Ботев ще продължат да наблюдават и тренират малчуганите и през този сезон. Четири събития ще дадат старта на новата футболна година във Футболно училище “Ботев” – 18, 22, 25 и 29 септември.

Участието на всички през тези дни ще бъде свободно.

Клубът ще предостави пълна екипировка на всяко дето от италианския концерн Макрон на цена от 255лв (вкл. тренировъчен анцуг, ветровка, зимно яке, раница, шапка, ръкавици, фланелка, гащета и футболни гети).

Годишната такса ще бъде на стойност 55лв на месец (или 495лв годишно ; при заплащане на годишна такса до края на месец октомври, всички деца ще получат отстъпка в размер на -10%).

През целия сезон всички записали се деца ще участват в редица приятелски футболни срещи, турнири и много инициативи заедно с първия отбор на “жълто-черните”, а най-талантливите деца ще имат възможността да бъдат повишени в академията на клуба.

Ботев (Пловдив) ще продостави и уникалния шанс на всяко дете да бъде редом до играчите от първия отбор при всяко излизане на футболистите на “Колежа”.

За записвания, моля използвайте следния онлайн формуляр.
Тел за контакт: 0892 62 62 30

За повече информация следете социалните мрежи на клуба или посетете www.botevplovdiv.bg/academy

Чакаме те! Само Ботев!