Отборът на Ботев (Пловдив) ще проведе последната си тренировка преди дерби мача с ЦСКА София на стадион “Христо Ботев” в четвъртък от 18:30ч. Заниманието ще бъде открито за феновете на “канарчетата” в първите 20 минути.

Привържениците ще могат да подкрепят “жълто-черните” на последното им занимание преди важния домакински мач срещу ЦСКА София от централната трибуна на “Колежа”.

Мачът срещу “червените” е в петък (22.09) от 20:00ч. на стадион “Христо Ботев”.

Билетите за мача са в продажба. Призоваваме всички фенове да закупят своите пропуски предварително или да използват онлайн портала за билети - kolezha.bg. В деня на последното занимание на отбора, касите и фен магазинът ще работят.

КАНАРИ, НАПРЕД! ЗА БОТЕВ! ЗА ПЛОВДИВ, написаха от клуба.

В същото време от клуба обявиха, че пускат в продажба и паркоместа за мача с ЦСКА, които ще са на цена от 10 лева.

Ботев (Пловдив) пуска в продажба паркоместа за мача с ЦСКА София.Билетите се продават във фен магазина на стадион "Христо Ботев", като цената им е 10 лева.

Пропуските ще важат за петъчния ден от 17:30ч. до края на мача с "червените".

Със заповед на кмета на община Пловдив ще бъде спряно изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт, като закупилите пропуски ще получат достъп до паркинга на "Колежа" след показване на билетите на органите на реда.