От Ботев публикуваха превю за мача с Пирин, в което пуснаха и подробности за контузените играчи. Неделев вече тренира с основната група на тима, но все още има повече индивидуални занимания, а Работов продължава своето възстановяване. Мачът е утре от 17:00ч. на клубната база на Ботев в Коматево. 

Ето какво написаха от клуба:

Това е пореден важен тест за футболистите на Желко Копич, след несправедливата загуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" срещу тима на Левски с 1:0.

Ботев излиза за задължителни 3 точки в срещата, като треньорът на “жълто-черните" няма да може да разчита на капитана на отбора Виктор Генев, както и на нападателя в чудесна форма – Антоан Бароан. И двамата пропускат срещата поради натрупани жълти картони в Първа Лига.

Джеймс Етоo се завръща и ще бъде на разположение, Бисер Бонев също се включи в тренировъчните занимания с основната група от футболисти, след пропускане на последните срещи на “канарчетата".

Тодор Неделев продължава своето възстановяване. Любимецът на “жълто-черната" публика участва в част от заниманията на основната група футболисти, но все още провежда и се придържа към повече индивидуални занимания. Станислав Работов също продължава своето възстановяване с медицинския щаб на Ботев.

От своя страна, “орлите" пристигат в Пловдив след нулево равенство срещу тима на Берое (Стара Загора). Пирин заема 15-то място с 8 точки актив в Първа Лига.

В последните 3 мача, “канарчетата" категорично надделяват над състава на Пирин, като записват 3 победи.

Билети за срещата са достъпни в системата на Ивентим. Пропуски ще се продават и в клубния фен магазин, а касата пред "Футболен комплекс Ботев 1912" ще отвори два часа преди началото на двубоят.

Билетите са на обичайните цени:

Централна трибуна - 10лв

Трибуна Юг - 8лв

Сектор Гости - 8лв

Предишен мач: БОТЕВ (3-4-1-2): Хидайет Ханкич; Роберто Пунчец, Самюел Супрайен, Виктор Генев; Рой Херман, Реда Рабей, Дилан Мертенс, Па Конате; Емануел Току; Антоан Бароан, Елвис Ману

Предишен мач: Пирин (4-1-4-1): Янко Георгиев, Александър Дюлгеров, Венцислав Бенгюзов, Вячеслав Велев, Иван Тасев, Мартин Смоленски, Николай Бодуров, Петър Занев, Радослав Цонев, Станислав Костов, Чебраилс Макрецкис;