Ръководството на Ботев Пловдив вече е готово с новите ценови категории на билетите за "Колежа“. Очаквано талоните ще са по-скъпи от досегашните за базата в "Коматево“. Според информация на "Тема Спорт“ масовите пропуски за стадион "Христо Ботев“ ще са по 25 и 20 лева. В момента входът за домакинските срещи на "жълто-черните" е 10 и 8 лева.

За срещите на "Колежа“ са планирани четири ценови категории – сектор Б и Г, които ще са еднакви, сектор В и сектор А, където ще има 2 вида пропуски.

Ботев Пловдив все по-усилено работи по организацията за първия мач, който ще е с Левски, в края на април. Канарчетата се надяват, че откриващият двубой със сините ще е на 29 април (събота) от 20:00 часа, а за неделя (30 април) се очаква да бъде насрочен ЦСКА – Лудогорец.

Всичко до голяма степен ще се обуславя и от евентуалните полуфинални двойки за Купата на България. Двубоите от тях са по предварителна програма на 26 април (сряда) първите мачове и реванши на 10 май (сряда).

Ръководството на Ботев Пловдив подготвя куп изненади за привържениците. Всички жълто-черни фенове очакват с огромен интерес предстоящия двубой със сините в края на април, като срещата ще ознаменува завръщането на "Колежа“ след близо 10-годишна пауза.