Броени часове ни делят от голямата боксова битка между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър в Лас Вегас утре рано сутринта българско време. В навечерието на зрелищния бой легенди от боксовите среди и не само, дадоха своите прогнози, които са твърде раздвоени. Ето очакванията им, цитирани от британския Дейли Мейл:

Антъни Джошуа:

Мейуедър накара страхотни боксьори да изглеждат средняци. Конър не може да му се противопостави. Той влиза в Царството на Флойд и въпреки че е отличен в бойните изкуства, не е отличен боксьор. Предизвикателството за него ще бъде огромно.

Ленъкс Люис:

Около този бой е настанала масова психоза, но аз не го приемам насериозно. 49 класни боксьори не можаха да намерят път към победата срещу Флойд, а сега един ММА боец ще се опита да го победи а бокс. Според мен това е пълен фарс.

Тайсън Фюри:

Смятам, че Макгрегър ще нокаутира Флойд в първите 35 секунди. Това би било добре за бокса

Силвестър Сталоун:

Знаете кой ще победи. Макгрегър е като Роки в реалния живот. Мейуедър ще страда.

Майк Тайсън:

Макгрегър ще бъде размазан на ринга. Ще бъде нокаутиран, защото неговият опонент прави това още от дете.

Крис Юбанк-старши:

Всички забравят, че Макгрегър е ирландец. Тук не става въпрос за способностите му, а за неговия дух. Никой не може да се противопостави на ирландския дух.

Мани Пакяо:

Макгрегър няма шанс. Няма как да вкара удар на Мейуедър. Та той няма никакъв опит в бокса...

Анди Мъри:

Смятам, че Флойд влиза вд тази битка като огромен фаворит. В продължение на 22 години няма загуба на професионалния ринг. Ще бъде интересен мач.