Няма да дам задна, ще се бия с Джошуа, потвърди Кубрат Пулев в интервю за Тема спорт, след като вчера се появиха информации, че вече тренира. Преди седмица Кобрата пусна изявление във Фейсбук, в което обвини промоутърите си от Зауерланд, че водят преговори с агентите на Джошуа зад гърба му и че времето до уговорената дата за боксовия двубой за световната титла е твърде малко. Пулев трябва да се изправи срещу британеца на 28 октомври в Кардиф.

Ще се срещна с Ули (Вегнер), за да обсъдим как да премине подготовката, защото действително няма време. На мен не ми е проблем да изляза на ринга, не е в това въпросът. Целта е да изляза и да победя, не просто да се кача, каза Кобрата

През цялото време говорихме, че трябва да видим какво ще реши Кличко. След като го направи вече, трябваше да водим преговори, а то не стана точно така. Това не е професионално свършена работа. Аз нямам проблем с това да изляза срещу Джошуа. Но просто нещата не са така, както трябва да бъдат, допълни той.

Нещата са много прости. Когато някой има мераци към парите, не се получава. Моите интереси са свързани със световната титла, а не с милионите. За съжаление, тях това не ги интересува. Тях ги вълнуват парите, при това малките пари. Защото, ако стана световен шампион, парите ще са много по-големи, както за мен, така и за тях, завърши най-добрият ни боксьор..