Жители на Цалапица публикуваха кадри на мъж, който по техни думи шофира в нетрезво състояние и без книжка, сигнализираха читатели на TrafficNews. Това става ясно от публикация, качена във фейсбук група с жители на населеното място, на която читателите ни са попаднали.   

Към поста в групата, който гласи „Неправоспособни водачи на МПС (пияни и дрогирани) из малето форсират и вдигат шум. Бай Добри Шумахера”, са прикачени два клипа.

На единия се вижда как младежите са наредени край колата на мъжа, който явно е по-познат в селото като Шумахера и го овикват, а едно от момчетата казва, че трябва да се извика полиция. Останалата част от младежите пък твърдят, че е пиян и казват, че наоколо има деца и се възмущават от това, че се качва зад волана в такова състояние.

„Той няма нито книжка, а в момента шофира, снимайте му регистрационния номер”, казва едно от момчетата, след което показват регистрационния номер, който е „М 2314 ВМ”.

На второто видео се вижда как въпросния мъж е публикувал клип малко след като си е тръгнал от мястото, в което шофира, а на заден фон се чуват чалга ритми.

Не е ясно дали действително мъжът е бил в нетрезво състояние, както и дали разполага с шофьорска книжка, но въпреки това жителите на селото са притеснени от публикуваните кадри.