Навръх националния празник - 3 март комплекс „ТОМОВ ПЛАЗА” ще свети в цветовете на българския трибагреник .  За целта декоративните елементи – със знак „Т” – по фасадата на комплекса ще са осветени в бяло, зелено и червено, за да ни напомня за символиката на българския флаг- бяло за чистотата на свободата и безграничието на духа, зеления цвят - за прекрасните ни планини и гори и майката земя, а червения - за да не забравяме саможертвата на прадедите ни.

Държави като САЩ, Франция, Италия националните празници се честват с пищни украси на обществените сгради и домовете на хората, показвайки националните символи, като това повдига духа на нацията и показва гордост , идентичност, любов към родината, уважение към историята и традициите на страната и народът ù.  

Идеята е „ТОМОВ ПЛАЗА” да се превърне в пазител на традиции: „Нека помним, че сме българи всеки ден и гордо да заявяваме своята принадлежност към Родина и Отечество, носители на славно минало и история, и непреклонен български дух! Това би ни вдъхновило да творим велики дела и в бъдеще„ призовават от  „Стройколукс”.