Полицията в Пловдив се самосезира след публикация на TrafficNews за нагла кражба на енергийни напитки от денонощен магазин до кръговото на Панаира и само за няколко дни залови двамата апаши. Крадците са криминално проявени и са стари познайници на полицията. След като са били заловени от органите на реда, двамата мъже са си признали за извършването на обира.

Нагла кражба в денонощен магазин в Пловдив! Познавате ли апашите?Те са отмъкнали 30 кенчета енергийни напитки

Припомняме, че хулиганите отмъкнаха 30 кенчета енергийни напитки, а камерите на магазина запечатаха как един от апашите се оглежда, докато другият ги нахвърля в торба.

Група пловдивчани, възмутени от наглата кражба, дори предложиха парична награда за човека, който окаже помощ в издирването на двамата апаши. Те обещаха да възнаградят със 150 лв. онзи, който стигне до крадците.

Пловдивчани с парична награда за откривателя на апашите, обрали денонощен магазин до ПанаираВиждали ли сте ги?

Възмутилите се от наглата кражба на апашите, групата пловдивчани обещаваха да запазят анонимността на този, който им помогне, като дарят сумата през собственика на магазина.

Благодаря на TrafficNews и светкавичната намеса от страна на полицията. Благодарение на бързата реакция, крадците са заловени. Надявам се апашите на дребно да са наясно, че при подобни ситуации ще бъдат заловени и не могат да разчитат на късмета си”, сподели собственикът на магазина Иван Генев.