Пловдивската полиция установи момичетата, участвали във видеоклип с побой заради футболни отбори. Това стана, след като TrafficNews публикува материал по случая, придружен с кадри от бруталната постъпка.

Припомняме, че на кадрите ,които медията ни получи се вижда как момичета налагат по брутален начин друга връстница заради пловдивските футболни отбори "Локомотив" и "Ботев".    Двете непълнолетни, които фигурират в кадрите и тормозят момичето, имат и  „оператор”, който е заснел всичко, с което по-късно са се похвалили с пост в инстаграм профил. На кадрите, придружени с техно музика, се забелязва, че действието се разиграва в парк, а едно от момичетата налага другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста- „Ботев ли хаха” , става ясно, че  насилничката е от Локомотив и чрез тази постъпка иска да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира пострадалата. 

От полицията потвърдиха, че те са непълнолетни, а по информация на медията ни са родени през 2010 година. По случая е започната проверка и се провеждат разпити на всички замесени.

Видеоклиапа може да видите тук:

Побой заради футболни отбори в Пловдив! Непълнолетно момиче се похвали с брутален клипНа кадрите се вижда как участничката скубе, удря и рита своя връстница