Травмиран, рапърът Конуса, който се забавлява като стреля с пистолет и качва видеа в профила си в Инстаграм, изпрати "кърваво писмо" до TrafficNews. „Не съм непълнолетен, не съм наркоман, снимките ми са имиджови, а оръжието – газови и законно" пише младежът.

Ето и творенията на г-н Конуса, който твърди, че със снимките, които качва в компанията на 14 -годишно момиче в мрежата са "имиджови" , а освен това са обект на авторско право. Очевидно, освен в рапа, той прави и първи стъпки в правото. Пожелаваме му успех и се надяваме да успее поне в едно от двете поприща. 

Публикуваме писмото на Конуса без намесана редактор, запазвайки пунктоация, словоред и правопис. 

 

Уважаеми дами и господа,

Искам да Ви съобщя за неточности и изопачаване на истината във ваша статия от 26.10.2020 г. Със заглавие: Забавление за деца в Пловдив: Новоизлюпен рапър и 14-годишна стрелят и се хвалят с „подвига‘‘. За ваша информация, аз съм на 19 години. Не съм и не съм бил ученик в „автото“. Действието се разви преди 21:00 на една поляна в Остромила, както и ясно се вижда на видеоклипа. Оръжието е газово, законно притежавано и регистрирано, което може да бъде доказано, където и когато е необходимо. Видеоклиповете и „провокативните“ снимки в профила ми в Инстаграм са имиджови, тъй като се занимавам с музика, а вие публикувате лични мой снимки, които са обект на авторско право, при това – без мое знание и изричното ми писмено съгласие, вменявайки на аудиторията, че съм наркоман, което е лъжа, клевета и лично ме обижда. Споменавате и „собственоръчно свити“ цигари, но не споменавате какво имате в предвид. Но на една от снимките, които сте качили, всеки може да забележи плика с тютюн, който е с бандерол. С този лъжлив и изопачен материял уронвате авторитета ми, както в личния, така и в социялния ми живот. Създавате напрежение в семейството ми и там, където се уча. При така създалото се за мен неудопство от ваша страна, настоявам медията ви да публикува опровержение и публично извинение! Настоявам за това, тъй като аз и семейството ми изживяхме стрес от проверки в дома ми и разпити в полицията!

P.S. Една уважаваща себе си медия посочва автора на материяла, който публикува, проверява достоверността на информацията и редактира стилово и правописно текста.

 

Забавления на деца в Пловдив: Новоизлюпен рапър и 14-годишна стрелят и се хвалят с "подвига"Снимки с алкохол и наркотици - преливат в профила на младежа