Окончателно: Любомир, обвинен в убийството на 21-годишната Красимира край Пловдив, остава зад решетките

Мярката на Петров за втори път се разгледа при закрити врати по искане на неговия адвокат

Община Калояново, Пловдив 24.09.2020 17:37 10744 0
Окончателно: Любомир, обвинен в убийството на 21-годишната Красимира край Пловдив, остава зад решетките

Обвиненият в убийството на 21-годишната Красимира Куковска от село Бегово остава с най-тежката мярка "задържане под стража".  20-годишният Любомир Петров е баща на двете й деца и е обвинен в убиство по непредпазливост. 

Мярката на Петров за втори път се разгледа при закрити врати по искане на неговия адвокат. 

Версия "убийство"! Полицията задържа съпруга на 21-годишната Красимира

Окръжният съд възприе доводите на Районния съд, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение. Окръжният съд сподели приетото от Пловдивския районен съд, че при по-лека мярка  от задържане под стража съществува опасност обвиняемият да извърши престъпление. 

Определението на съда е окончателно.

Съпругът на 21- годишната майка на две деца Красимира Кукувска, открита мъртва в село Бегово на 11 септември, бе задържан на 18 септември. Първочалната версия бе, че младата жена сама е сложила край на живота си с ловна пушка. В последствие обаче разследващите са установили множество несъответствия между показанията, дадени от Петров и фактическата обстановка. 

Семейството е имало две невръстни деца. Красимира и Любомир живеели заедно от няколко години, но напоследък отношенията между двамата били изострени. Според близки на двойката седмица преди трагедията, двамата се били разделили. 

 

Трагедия край Пловдив! Откриха мъртва 21-годишна майка на две деца

 

 

Изпрати новина