Криминалният психолог Тодор Тодоров спечели 5 000 лева в играта "Стани богат" и дари сумата на центъра за социални услуги за деца, преживели насилие- "Света Петка". 

Тодоров започна играта в петък и бе посрещнат с аплодисменти в студиото на Михаил Билалов. "Изпитвам страхотно удоволствие да съм в компанията на криминален психолог", поде Билалов и запита Тодоров как така е решил да практикува тази професия. Психологът отговори, че е бил провокиран от филма "Мълчанието на агнетата". "Това силно ме заинтригува. Явно толкова силно го поисках, че това просто се случи и сякаш професията ме намери", каза Тодоров. 

До първа сигурна сума криминалният психолог достигна с лекота и грабна без проблеми сумата от 500 лв.

"Много години се подготвях за едно предаване "Минута е много". Не отидох да участвам, защото ме беше срам, че ще се появя по телевизията. Тази Коледа моята съпруга ми даде идея да вземем едни деца от кризисния център. Това са деца, взети от семейства, в които има насилие. Това е най-смислената ми Коледа", призна криминалният психолог. 

"Да, не им беше приятно да се върнаха в центъра, но са преживели ужасни неща и е важно да видят, че има и друго и да се стремят към него", призна Тодоров и добави, че тогава е решил, че иска да участва в "Стани богат",  а сумата да даде на този кризисен център, за да може децата да живеят по-добре.

"Няколко неща ме жегнаха много, при престоя на децата у дома, но едно няма да забравя никога. Играехме на криеница в Южния парк и едното от децата, вместо да брои до 30, правеше по толкова лицеви опори. Той каза, че иска да стане по-силен, защото не иска баща му да рита в главата него и майка му. Детето беше едва на 8 години", разказа той.