Изпепеленият склад в Столипиново - какво крият собствениците? СНИМКИ и ВИДЕО

Собственикът Гаро е добре познат в махалата, имал и автомивка

28.10.2018 21:30 8252 1

Десетки стари ел.уреди, гуми, кабели и дори цели коли са изгорели в големия пожар в Столипиново, който бушува повече от три часа. Момчетата от пловдивската пожарна с усилия се справиха с петметровите пламъци, а гасейки на едно място, друго се разпалваше.  Както TrafficNews.bg съобщи, огънят унищожи пункт за вторични суровини на улица „Ландос”. Шест пожарни се бориха със стихията, полиция следеше за реда, а десетки зяпачи наобиколиха склада.

Ден след пожара читатели на TrafficNews.bg се свързаха с редакцията. Те разказаха, че въпросния пункт за скрап е известен в махалата, както и собствениците му. Стопанинът на склада се казва Гаро, той държи и автомивка край реката. Последната е била незаконна, а наскоро й е била спряна водата

Според местни жители в склада има не само стари уреди, а всякакви ненужни железа, пластмаси и дори стари коли. Превозните средства се криели под боклуците, тъй като в махалата се говори, че те са без документи и не могат легално да се бракуват.

Имайки предвид агресивното отношение спрямо медиите и дори към длъжностните лица от страна собствениците, ясно може да се направи извода, че собственикът има какво да крие. Нито една камера или телефон не бяха допуснати дори и отдалеч. За „сигурността” се бе погрижила жената на Гаро, която буташе и дърпаше всеки, дръзнал да снима.

Все още не е ясна причината за пожара. Хората от махалата обаче подозират, че при рязане искра е попаднала върху резервоар на кола под боклуците. Предстои обаче компетентните органи да се произнесат за причините.

Още за пожара може да видите ТУК

Взривоопасно! Автомобили в епицентъра на пожара в Столипиново СНИМКИ и ВИДЕОЧетвърта пожарна пристигна на място

Огромен пожар в Столипиново, районът е обгазен СНИМКИ и ВИДЕОГори склад за скрап

 

 

Изпрати новина