Пловдивчанинът  Младен Шишков  бе осъден  да плати 900лева  обезщетение  за нанесените телесни щети и обидни думи към Венцислав Шишковски. Шишков бе признат за виновен, след като е ударил опонента си в главата и го обидил. Сцената се разиграла до хотел SPS в квартал „Тракия”.

На 9-ти май преди около две години пострадалият Венцислав Шишковски отивал на празненство при свой приятел, заедно с жена си. В колата били и двете им деца и тяхната племенница. По пътя Шишковски спрял на бензиностанция „Шел” . 

По същото време обвиняемият Шиков се намирал на бензиностанцията със свой приятел. Двамата мъже потеглили едновременно с автомобилите си, но се спречкали кой да е с предимство. Шишков слязъл нервен от колата си и се запътил към автомобила на Венцислав, като го ругаел. Приближавайки се откъм шофьорското място,  подсъдимият нанесъл удар на Венцислав Шишковски в лявата част на главата.

След инцидента, пострадалият Венцислав отишъл в болница, където си извадил медицинско. По-късно мъжът е решил да потърси правата си и е отправил жалба до Районен Съд-Пловдив.

След преглед на събраните по делото доказателства , съдържащи видеозаписи от охранителните камери на бензиностанцията , съдът призна Младен Шишков  за виновен.