Най-вероятната причина за фаталната катастрофа с жертва на булевард в Пловдив, е жена с колело, която е изскочила на пътното платно. Очевидци разказаха пред репортер на TrafficNews, че автомобилът се е движил с висока скорост от Цариградско шосе в посока бул. "Княгиня Мария-Луиза“, когато на пътното платно изскача жена с велосипед, пресичаща неправомерно.

Опитвайки се да я избегне, автомобилът на 34-годишният водач поднася и колата се врязва в стълб. Шофьорът умира на място. 

По неофициална информация светофарът за пешеходци е светел червено, когато жената е тръгнала да пресича. Водачът я е видял и се е опитал да я избегне, но заради високата скорост колата е поднесла и се е врязла в стълба. Не е ясно дали след инцидента, жената е останала на място или си е тръгнала.

На място има медицински екипи, както и на полицията и пожарна, които да извадят тялото на мъжа от колата. Загиналият е пътувал сам в хондата.

От полицията под тепетата съобщиха, че сигнала за тежка катастрофа в Пловдив е получен към 19.40 часа. Според първоначалната информация на бул. "Княгиня Мария Луиза" лек автомобил Хонда се блъснал в електрически стълб.

От медиците е констатирана смъртта на 34-годишния водач, който пътувал сам в колата. На местопроизшествието се извършва оглед. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Припомняме, че съвсем наскоро подобен тежък инцидент се случи на Коматевско шосе, когато по същия начин загина 19-годишен шофьор.

20-годишният Христо е загиналият в бруталната катастрофа на Коматевско шосе, бил гребец в пловдивски клубТова съобщи баща му във фейсбук

Жестока катастрофа с жертва на булевард в Пловдив! Колата е усукана около стълб СНИМКИШофьорът на автомобила е починал на място