Пловдивчанинът Алехандро – известен плейбой и наследник в транспортната фирма „Родопи –Авто“, получи неприятни две честитки. Известен с неразумното и бясно шофиране, той получи наказание за фриволното си поведение на пътя.

Младият мъж е бил спрян от екип на Пътна полиция на булевард „Княгиня Мария Луиза”. Алехандро влязъл в полезрението им, след като минал на жълта сигнализация на светофара. При справка в системата са излезли няколко невръчени глоби. Органите на реда го „закичили” с две честитки, всяка по 400 лева.

Оказало се, че поради липса на хартия, апаратът не е успял да изпринтира третата, на стойност 600.

Четвърта „честитка” се очаква да пристигне на адреса на Алехандро. При ограничение от 60 км/ч, бързакът е минал с над 130 км/ч.

Дон Алехандо стана известен под тепетата след десетките му прояви зад волана. Младият пловдивчанин не признава ограниченията на скоростта и многократно се е хвалил в мрежата с безразсъдното си шофиране. В един от случаите той е управлявал возилото си с 300 км/ч.

Дон Алехандро шпори с 300 километра в час към славата ВИДЕОСамонадеяният пловдивчанин се подиграва със смъртта във Фейсбук профила си

След като получил солените глоби , Алехандро заяви, че прекратява пътните си подвизи и ще си наеме шофьор , за да не влиза в нарушения.