Спецполицаи щурмуваха нощно заведение в Пловдив, блокираха входовете

Проверката е била с акцент към лица на видима възраст под 18 години

Район „Северен“, Пловдив
07.10.2019 13:01 30708 2
Спецполицаи щурмуваха нощно заведение в Пловдив, блокираха входовете

 

Мащабна полицейска операция се провела в събота през нощта в нощен клуб "Сикретс" в Пловдив, научи TrafficNews.bg. Проверката е била с особен акцент към лица на видима възраст под 18 години. Мобилизирани са били редица полицаи от сектор Специализирани полицейски сили.

След полунощ спецполицаите, техни колеги от Икономическа полиция и представители от Детска педагогическа стая са щурмували чалга клуба, намиращ се на булевард „България”. Музиката е била спряна, светлините включени, а входовете блокирани. Униформените щателно са проверили всички клиенти на заведението. Изискани са били лични карти, за да се установи имали непълнолетни лица на територията на нощният клуб.

Не е било позволено лица да напускат заведението, докато не бъдат проверени. Освен проверките за непълнолетни купонджии, проверяващите са следили и за спазване на забраната за пушене в закрити помещения. Въпреки поканата отправена съм Регионалната здравна инспекция да се включат в акцията, служители на РЗИ не са участвали. 

По същото време екип пък е проверявал лицата, намиращи се извън дискотеката.

Над 500 лица са били проверени, като 9 от тях са нямали документи за самоличност. Те са били наказани с актове. Двама пък са били глобени с административна санкция, заради неизпълнение на полицейско разпореждане.

Проверени са били 35 автомобила, съставени са 10 акта по Закона за движение по пътищата и 4 фиша.

 
Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

Жоро 14:02, 08.10.2019

Демонстрации.... А пияниците в кв. Капана няма кой да ги спре да вдигат шум. Превърнаха квартала в мека на пиянгури и наркомани, оп извинете - арт квартал.....

Oтговора0
коментар

Дедо Пинто 21:39, 07.10.2019

И какво се оказва накрая, че не е имало никакви деца под 18 годишна възраст в този клуб. И дори никой не е пушил “трева” в клуба и всички са пили само лимонада и газирана вода.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина