„Ще настане пълен хаос по улицата! Това е пълно безумие”. Tова са по-голямата част от коментарите след като днес движението от Ухото на Католическата църква бе пренасочено през улица „Капитан Райчо”. Най-голямо е недоволството сред хората, които работят по-малката калдъръмена улица.

За това допринася и премахването на Синята зона, хората вече няма къде да паркират и да разтоварват стоката си.

Вижте и какво казаха хората пред екип на TrafficNews.bg:

Припомняме ви, че ухото до Католическата църква от днес остана в историята. Метални заграждения с обозначителни знаци затвориха завинаги движението по свръзката между булевард „Княгиня Мария Луиза” и „Цар Борис III Обединител”.

Все още обаче алтернативният маршрут не е отворен, което ще доведе до хаос в движението по традиционно натоварената улица "Гладстон" и бул. "Руски". 

По-рано днес стана ясно, че КАТ не са одобрили организацията на движение през Понеделник пазара. Проектът е върнат на Общината за преработка.

Засега автобусите и цялото движение ще е през ул. "Петко Д. Петков" и ул. "Капитан Райчо". Днес Синята зона на "Капитан Райчо" ще работи до 13 часа, после вече паркирането ще е забранено!

Как се правят ремонтите в Пловдив? Отговорът на този въпрос може да дадете в седмичната ни анкета, която е активна от този момент. 

Капитан Райчо - пълна с паркирани коли, въпреки забраната СНИМКИ

TrafficNews.bg