Изневярата не е за всеки, както и животът, но по тази тема може да говори само Радослав Парушев. Искаме да се фокусираме върху изневярата и проблемите, които носи след себе си. Да съгрешите е човешко, но не е човешко да не спирате да го правите и да се надявате, че ще Ви се размине. Системната изневяра води до разводи, битки, подялби и много грозни сцени, но освен това може да Ви коства и още много други проблеми.  Прехвърляме се в Китай, където млада рогоноска е решила да накаже своя неверник с отрязване на члена. Жертвата се казва Фан Лунг и е изгубил пениса си, след като жената показала наученото от "Последният самурай".

Агресорката издебнала своя съпруг да заспи и клъцнала инструмента за любов, лишавайки себе си и другата от евентуалните ласки. След куп викове и отзоваването на Бърза помощ, човекът успял да получи желаната медицинска помощ и члена си на място. Историята продължава в по-късните часове, когато жената се промъква и го отрязва още един път, изхвърляйки го през прозореца, за да е сигурно, че този път няма да може да бъде премахнат. Мъжът побеснял и преследвал съпругата си по коридорите на болницата, преди да припадне от загуба на кръв и да бъде върнат обратно в интензивното.

След безкрайните търсения и издирвания на пениса, лекарите се отказали да го търсят и съобщили тъжната вест на бъдещия евнух. Полицията смята, че органът може да е бил открит от гладна котка или куче. Съпругата казала пред властите, че не съжалява и вече има достатъчно деца, за да се притеснява за продължаването на рода.

TrafficNews.bg