Много награди, незабравими емоции и усмивки остави шоуто на Кирил Вълчев - Скалата "Крале на силата" за посетителите на Практикер в Пловдив. Надпревара за сила и ловкост с българска марка майсторски инструменти  и предизвикателствата повдигане щанга от лег направиха празник на сръчността и силата, в който се включиха посетителите на магазина.

Насърчавани от шампиони в силовите спортове и екзотични красавици преминаващи зрители и клиенти се участваха в игрите с винтоверт, гаечни ключове и повдигане щанга на лежанка. Всеки участник получи подарък, а класиралите се деца, тинейджъри и възрастни на 1,2 и 3 място си тръгнаха с различни спортни аксесоари.

Световния шампион по културизъм Йовко Тихов демонстрира клякане с щанга на 250 килограма. Най-силния полицай на България Мариян Димитров дърпа 2 автомобила с 100 килограмов бирен кег в ръце. Победителя в категорията при мъжете беше случайно преминаваш с децата си  клиент,който направи 46 повторения на лежанката с 70 кг. При жените най-доброто постижение на 20 кг.  бе 50 повторения.

Снимки: Томан Чапарев