Екшън звездата Арнолд Шварценегер постави ултиматум на сина си Патрик - или да се раздели с приятелката си, скандалната поп звезда Майли Сайръс, или ще се прости с попечителски фонд на негово име на стойност 50 милиона долара, пише в. "Дейли стар".

Източник, близък до бившия губернатор на Калифорния и съпругата му Мария Шрайвър, с която Арни се раздели през 2011 г., разкрива, че според двамата родители Майли Сайръс влияе негативно върху 21-годишния им син и те са решени да сложат край на връзката им. Първоначално Мария Шрайвър не била против романа на сина си с поп певицата, но впоследствие преосмислила позицията си.

Сега и двамата с Арнолд Шварценегер се надяват, че шоковата финансова заплаха ще вразуми младежа. От обкръжението на Патрик Шварценегер обаче смятат, че той е толкова влюбен в Майли, че ще предпочете нея пред парите.

Певицата Майли Сайръс открито показа, че има връзка със сина на Арнолд Щварценегер – Патрик, в средата на ноември 2014 г. Играта да крият връзката си приключи след страстна целувка по време на футболен мач. 21-годишната поп звезда се нахвърли върху сина на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър пред доста любопитни очи. Малко по-рано се появиха първите слухове за романс между двамата.

TrafficNews.bg