Здравословните и вкусни фурми Queen`s Diamond, освен че са полезен начин да се подсладите, могат да ви донесат и страхотни награди. Преди две седмици стартира новата игра във фейсбук страницата Сладко детство - „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”, и днес бе изтеглен вторият късметлия, който ще грабне седмичната награда – готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие.

Благодарим на всички, които се включиха в седмичната игра, и на тези, които ни изпратиха страхотни снимки с пакет фурми Queen`s Diamond.

Вторият щастливец, който ще получи нашата седмична награда, е Донка Иванова. Честито!

 

Припомняме на всички, че за да участвате в жребия за голямата награда –  айфон XS, е необходимо да изпратите като коментар под поста за играта атрактивна снимка на вас или ваш близък с пакет фурми Queen`s Diamond. Всички останали, които изпратят само коментар, в който са отбелязали човека, с който искат да се подсладят с фурми Queen`s Diamond участват само за седмична награда.

Щастливецът, който ще получи голямата награда айфон XS ще бъде обявен на 30 април 2019 година! А дотогава очакваме вашите снимки и коментари!

За да разберете как да се включите в надпреварата за чисто нов айфон XS прочетете статията „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”

Ето някои от снимките на участниците тази седмица: