Най-романтичната двойка у нас – Жанета и Христо от Бургас вече насрочиха дата за сватбата си.

Историята на двамата влюбени TrafficNews.bg разказа първи, а видеото беше споделено от десетки регионални и национални интернет медии.
27-годишният Христо реши да поиска ръката на 25-годишната Жанета от Бургас по време на Коледния бал на фризьорите в морския град.

В дните около Нова година двамата определиха 12 септември 2015 година за деня, в който ще се врекат във вечна вярност. Очаква се на събитието да присъстват над 130 човека – предимно роднини и приятели на най-романтичната двойка у нас.
„Бебето ще бъде след сватбата, защото искаме максимално да се насладим на момента”, разказа пред TrafficNews.bg 27-годишният Христо Камбуров.

Кариерата на младата дама също набира скорост. Тя вече е станала топ фризьорка в Бургас.
„Всички много ни се радват, получихме стотици обаждания от познати и непознати, след като разбраха, че ми е предложен брак”, споделя красивата Жанета.

Христо изчака най-удобния момент, за да влезе в залата с гости на събитието. Той носеше със себе си огромен букет от рози и пръстен. Момчето падна на колене, за да предложи брак на младата фризьорка. Жанета не сдържа сълзите си и прие предложението без да се замисли. След това двамата вкопчени един в друг изпълниха първия си танц като годеници.

„Наричат ни бургаските Бони и Клайд, защото постоянно се забъркваме в някакви филми. Последния път искаха да го бият в едно заведение, аз го спасих. Винаги си помагаме и много се обичаме.”, разказа пред TrafficNews.bg бъдещата булка.

„Обичам я страшно много, затова се реших на тази крачка”, каза бъдещият младоженец.
Младото семейство вече се стяга за сватба, а романтичното предложение за брак разплака повече от половината зала, в която се намираха гостите на Коледния бал.
Първата новина – вижте ТУК

TrafficNews.bg