Нов начин за бързо алкохолизиране стана актуален сред младежите, научи TrafficNews.bg

Сред съставките на така наречената йегер бомба, са Йегермайстер и ред бул. Приготвя се чаша за безалкохолна напитка и чаша за шот. В малката чаша се сипва йегермайстерът, след което се поставя в голямата чаша. Следващата стъпка към нокаутиращата йегер бомба е да се налее ред бул в голямата чаша до нивото на шота. Получената комбинация се изпива на екс. 

"От една йегер бомба е гарантирано, че няма да ви се завие свят, но след третата, е добре да внимавате и да приемате по-рядко питието", разказа читател пред репортер на TrafficNews.bg. 

Йегер бомбата не се предлага в заведенията, тъй като не е достатъчно нашумяла в България, провери репортер на TrafficNews.bg. 

Остават броени дни до Нова година и на всички е известно, че алкохолът ще присъства на всяка трапеза. Йегер бомбата е добър вариант за консумация в новогодишната нощ, а и не само. Самият йегермайстер съдържа 56 билки, което го прави полезен, но нека не забравяме, че е алкохолна напитка и трябва да се приема разумно, точно както всички останали.

TrafficNews.bg предупреждава, че всяко питие трябва да се консумира с мярка и да не се прекалява с количеството. 

Припомняме ви, че преди месеци дрогиран и пиян помете жена на тротоар. Апелираме всички консуматори на упояващи вещества да не се качват в нетрезво състояние зад волана. 

TrafficNews.bg