За пета година най-добрите тату артисти от България и чуждина ще демонстрират уменията си в рамките на Bulgaria Tattoo Expo. Събитието ще се проведе на 28 и 29 септември в зала 3 на НДК.

Над 140 артисти от Европа и Азия се включват в най-голямото събитие за татуировки у нас. Посетителите ще могат да се запознаят с едни от най-големите имена в индустрията. По време на фестивала майсторите на боди арта ще работят на място и ще могат да се съревновават в конкурсната програма, която включва категории като - малка черно-бяла татуировка, голяма цветна, реалистична, портрет, ориентал и други. 

За първи път на сцената на Bulgaria Tattoo Expo ще излязат артистите от школата Sekibaku Shibari Dojo Sofia, които ще представят специален пърформанс, разкриващ тайнитена японското изкуство на връзването. Програмата включва и специално фрийк шоу с гости от Италия. Атрактивното дуо Jacob Angel & Monique Angel ще участва за втора година в събитието, представяйки своята авторска комбинация от боди съспеншън, костюми и грим.

Музикалната програма на събитието включва концерт на група D2. Водещ на събитието и в двата дни е самият вокалист на бандата Дидо. 

Целта на събитието е да събере на едно място тату общността и да разбие стереотипите. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Татуировките - начин да изразим себе си, мода или бунтарство? ВИДЕОТе са картини върху човешкото тяло, споделят професионалистите в сферата

Музей на татуировката и много артисти на Tattoo Fest Sofia 2019Впечатляващи произведения на изкуството, различни техники и стилове в столичната зала "Универсиада"