Още един от луксозен кухненски аксесоар на Джейми Оливър отива при новия си притежател. За трета поредна седмица е време да обявим седмичния късметлия от играта във фейсбук страницата Сладко детство – „Елена или Fiesta хапни и новия Iphone вземи”

За да се включат в играта и да участват за голямата награда – чисто нов айфон XS, желаещите трябва да изпратят селфи с една от разновидностите на апетитните бисквити Елена или Фиеста. Бисквитите Fiesta представляват изкушаващи сандвич бисквити с вкусен плодов пълнеж. В магазинната мрежа може да откриете три вида – с плодов пълнеж кайсия, ягода и горски плодове. А бисквити Елена са лакомство за ценителите на сладките изкушения. Те се предлагат в три варианта – в зелена, оранжева и виолетова кутия.

До финала на играта ще бъдат раздадени още много атрактивни награди с марката на Джейми Оливър, а на 4 януари 2019 година един от участниците изпратили снимка, на себе си или свой близък, с кутия бисквити Елена или Fiesta ще получи чисто нов айфон XS за начало на новата 2019 година.

И третият късметлия e Мирослав Михайлов. Честито! Той спечели наградата с това селфи с бисквити Fiesta:

Как да се включите и вие в играта „Елена или Fiesta хапни и новия iPhone вземи” може да видите тук> Пловдивски бисквити хапни и новия айфон XS вземи!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме през третата седмица на играта: