Натурални, екологично чисти, без допълнителна обработка, без добавена захар, доставени от един от най-големите  производители на фурми в света – Иран.

Подобряват работата на храносмилателната система, която е в основата на нашия имунитет, чрез растителните влакна, които лесно се усвояват от организма. Фибрите, които се съдържат във фурмите, наподобяват тези на ябълката, но са по-плътни и помагат по-лесно да се освободи организмът от отпадъчните вещества, което пък предпазва от излишни образувания в организма.

Грижат се за здравето на сърцето – отличен източник на Калий, който понижава риска от инсулт и образуването на лош холестерол. Повишават производството на червени кръвни клетки със съдържанието на Желязо, витамините А, В и К.

Наричат ги  „Хлябът на пустинята”, защото са естествен и богат източник на витамини и минерали: селен, манган, мед и магнезий - важна роля за здравината на костите, особено по време на растежа им през пубертета, както и средство за борба с остеопорозата по време на тяхното изтъняване в напреднала възраст;

Намалява дискомфорта при определени алергични реакции, както и при някои сезонни алергии чрез органичните серни съединения

Предпазват кожата, лигавиците и тъканите на белите дробове. Съдържанието на танини, флавоноиди и полифенолни аниоксиданти помагат за борба с инфекциите и възпаленията .

Мощен източник на енергия – един от най-мощните естествени източници на захар. Във всеки 100 гр фурми има около 270 калории. Тяхната глюкоза не влиза веднага в кръвта, поради високо съдържание на разтворими и неразтворими фибри – 11 гр на 10 фурми и това ги прави изключително ценни .

Могат да бъдат и храна, и вкусен десерт – Фурмите съдържат протеини, които са съставени от 23 аминокиселини
 
Идеален плод за деца, за възрастни, за спортисти и добър афродизиак. 

С фурмите „Queens Diamond” Вие получавате на добра цена възможността да бъдете здрави, да изглеждате добре и да изпитвате удоволствие и наслада!