Овен

Възможно е да възникнат спорове между вас и партньора ви през този ден. Ключът на щастието е да правите по възможност повече компромиси. Колкото и да сте креативни днес, идеите ви няма да бъдат реализирани изцяло. Затова задръжте добрите си идеи за други дни и продължете с обикновените рутинни работни задачи. Най-вероятно денят ще ви погълне със стремежът ви да осигурите необходимите неща за вътрешният домашен интериор. Финансите ще са ви достатъчни, но за сметка на това нервите ви ще изтънеят.

 

Телец

Този ден би могъл да ви донесе вътрешен мир и да насърчи хармонични отношения с любимите хора около вас. Брачните двойки може да водят спор относно ваканционните дестинации. Денят е благоприятен за кратък отпуск и прекрасен за една удовлетворителна почивка. Изчерпалите своят отпуск, най-вероятно ще бъдат по-ефективни и продуктивни в работата си. Ще получите някои неочаквани източници на доходи този ден. Това може да бъде от временен приток на пари, като бонус от работа или нов проект, за който ще получите заплащане. Това ще ви помогне да избегнете финансово напрежение в близко бъдеще.

 

Близнаци

Денят ще бъде благословен. Може да поискате да използвате харизмата си, като развеселите напрегнатите хора около вас. Опитайте се да съчувствате на тези, които преминават през трудни времена в живота си. Благоприятен ден за реализацията ви на професионално ниво. Позициите на планетите ви подкрепят, за да стартирате новите си проекти на работното място. Това определено ще ви донесе успехи в близкото бъдеще. Този ден ще бъде добър за вас в сектора на финанси. Може да получите печалби по отношение на финансови ходове. Това ще бъде резултат от някои умни сделки, които сте направили наскоро, или чрез някои инвестиции, които сте реализирали  отдавна.

 

Рак

Възможни са чести семейни пререкания, които ще затруднят отношенията ви.  Опитайте се да поддържате спокойствието и разберете, каква е причината за конфликтите. След навлизането на Луната в първата си четвърт ще се отрази лениво спрямо работните ви навици. Не са изключени грешки на работното ви място, има вероятност да бъдете разсеяни или объркани. Финансовото ви положение едва ли ще бъде розово, така че бъдете внимателни при формирането на днешният си бюджет. Бъдете бдителни особено с покупките, защото може да влезете в  преразход.

 

Лъв

Може да се почувствате изгубени и объркани днес. Вероятно ще се чудите, защо хората около вас сякаш не ви обръщат вниманието и уважението, което смятате, че заслужавате. Възможно е да не бъдете съгласни с колегите си, а това определено ще води до конфронтация днес. Би било разумно да им покажете своето любезно „себе си“, ала без да компрометирате своите убеждения.  За тези, които се занимават с бизнес пътувания, трябва да сте в крак с внезапните промени, но бъдете сигурни, че от днешното ви пътуване може да извлечете ново финансово развитие за вашата фирма.

 

Дева

Днес, може да направите интересни социални контакти. Този ден е подходящ момент за нови запознанства така и за по чести срещи със старите приятели. Денят  ви призовава да търсите нови хоризонти. Възможно е да се окажете заседнали и разочаровани по време на работа, тъй като не винаги може да изглежда, че завършвате поставената задача навреме. Този ден е подходящ момент да планирате финансовото си бъдеще. Извадете бюджета си и започнете да очертавате своите стремежи и цели, заедно с това колко пари ще ви трябват, за да стигнете до желаният успех.

 

Везни

Ако имате някакви въпроси към половинката ви и искате да разберете нещо по-лично, то не се страхувайте да попитате. Опознавайки човека до вас, ще изпитате нещо много вълнуващо, както в началото на връзката ви. Днес, лесно ще преминете през всички неблагоприятни ситуации, измъквайки се елегантно без много шум и обиди. Това ще ви отведе към вашата цел и ще ви направи по-концентрирани върху проекта, върху който работите в момента. Ако сте обмисляли да поискате повишение, най-вероятно сега няма да е най-удачният момент за това. Бъдете търпеливи и отложете това ваше желание, за да не се разочаровате от отказ.

 

Скорпион

Поговорете си днес с вашият партньор на специално и за двама ви място, без значение дали това е вашият дом или сантиментално за вас място. Отпразнувайте дългогодишните ви отношения и си благодарете за търпението и любовта, която ви крепи. Изявата ви пред публика ще е много успешна днес. Ако ви предстои презентация или изявление пред много хора и колеги, то днес ще поднасяте информацията по много разбираем и достъпен начин. От голямо значение ще бъде цената на продуктите или услугите, които предлагате да бъде правилно определена - нито твърде висока, нито твърде ниска. Търсете златната среда, за да реализирате по-добра печалба.

 

Стрелец

Вероятно, ще имате желание да промените плановете си за деня. Страстта към партньора ви ще ви направи много по-горещи и готови за романтични приключения. Желанията ви ще бъдат удовлетворени. Подгответе се за доста работа с документи днес. Възможно е да се занимавате и с писане на имейли на чужд език, така че речниците ще са ви от полза през този ден. Партньорствата ви с чужденци ще са печеливши за вас. Ако нещата с финансите ви са били студени като камък и са били в дълъг застой, то днес ще усетите затопляне в това отношение. Ще сте приятно изненадани от добрите приходи, които идват към вас.

 

Козирог

Трябва да продължите напред много по-бавно, без да ускорявате нещата в личен план. Това ще се наложи, поради факта, че не сте напълно готови да се впуснете в нови авантюри. Дори и да вярвате в обратното, първо трябва да прекратите мислите за миналото, което все още не сте забравили. Веднага след като вземете важни решения през този ден, трябва да сте убедени, че работният процес протича последователно. В противен случай, ще загубите сигурността си и вече няма да можете да приведете хаоса в ред. Очаква ви изключително труден ден в сектора на финансите. За да постигнете значителен напредък в парично отношение, ще се наложи да се справите с доста проблеми.

 

Водолей

Семейните вероятно ще водят дискусии и спорове, които всъщност няма да доведат до нищо градивно. Може би, тази безлична развръзка се дължи на това, че и двете страни нямат ясна визия, какво всъщност искат. Обмислете добре своята позиция, за да не останете неразбрани. Вероятно, ще потърсите малко спокойствие на работното място, но със сигурност няма да го намерите чрез негативните си мисли и суеверия. Променете тактиката си на поведение, в противен случай ще се изнервете до краен предел. Този ден ще е благоприятен финансово за вас. Бихте могли да увеличите доходите си днес, но за да постигнете това, ще се наложи да възстановите някои контакти със стари приятели от ученическите или студентските ви години, или с бивши клиенти от бизнеса.

 

Риби

Има вероятност да възникнат недоразумения във връзката ви. Затова имайте готовност да бъдете изцяло откровени. Освен това, ако проявите повече търпение, всички ситуации ще бъдат туширани. Трудно ще се справите днес на работното си място. На някои от вас им предстои да се сблъскат с много възходи и падения. Като цяло трябва да бъдете по-гъвкави от всякога на работното си място. Въпреки, че може да се отнесете сериозно към финансовите въпроси, вашите положителни или отрицателни резултати няма да имат кой знае какво значение. Очертава се уседналост на паричният поток.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.