Вдъхновена от предстоящото Световно първенство по футбол играта „Бонбон смучи, после се щракни” и Playstation спечели стартира преди 4 седмици. Обвивката на Топката от фолио на шестограми е закачка към футболните фенове и отличителен белег на пловдивския продукт. Бонбоните могат да се купят в удобни пакетчета от 80 и 180 грама.

След като се проведе електронен жребии стана ясен късметлията, който ще получи нашата четвърта седмична награда – футболна топка, реплика на тези от световното.

И щастливецът след четвъртото теглене е Вяра Кирилова! Честито!

Припомняме, че изпратилите селфи с пакет бонбони Топката освен в седмичната игра, през седмицата, в която участват, ще се включат и в надпреварата за голямата награда – чисто нов Playstation.

В периода 15.05.2018 година – 15.07.2018 година намери пакет бонбони Топката на „Захарен комбинат Пловдив”, направи си селфи и спечели голямата награда Sony Playstation модел 2018. Участвай и в седмичните томболи с награди!

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Намерете пакет бонбони Топката на Захарен комбинат-Пловдив от магазинната мрежа. Снимайте пакета, направете си селфи с него или пък снимайте ваш близък с пакета.

2. Споделете снимката във Фейсбук страницата „Сладко детство” заедно със своите име и фамилия:

3. Харесайте страницата.

Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бонбони или фенове на бонбоните. Десет късметлии ще получават седмична награда футболна топка.

4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи или снимат фен на бонбоните с пакета, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов Playstation.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата „Сладко детство”, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg 

Какво представлява Топката? Това е серия твърди карамелажни бонбони, приготвени с много любов от майсторите на Захарен комбинат-Пловдив АД.

Бонбоните се оформят на малки  топки с гладка повърхност, приятна на допир, със свеж вкус и характерен мирис. Разтопяват се бавно в устата, удължават удоволствието от консумирането и оставят в устата чувство на свежест.

В „Захарен комбинат  - Пловдив“ АД подготвят и Топката без захар, която щади зъбите! Те са помислили и за тези, които не консумират захар. За тях ще има нов продукт от серията, който ще е приготвен от изомалт. Очакваме го!

Ето и кои получиха нашата седмична награда, футболна топка, до момента

Седмица 1 – Димитър Божидаров

Седмица 2 – Милена Станкина

Седмица 3 – Марияна Колева

Седмица 4 – Вяра Кирилова

Ето и снимки на някои от участниците, които се включиха през четвъртата седмица: