Селски бабаит отправи люти закани за саморазправа и убийство към „лудия" репортер от „Часът на Милен Цветков" Даниел Петканов в потресаващ клип, който се върти отскоро във Фейсбук, съобщава Всеки ден. Младежът обвинява Петканов, че подстрекавал група хора в мрежата да се подиграват с любителските кадри опт тренировките, които нацепеният батка сам си качва в мрежата.

Ето част от цветистите закани:

„Ако та побарам копеленце мръсно, ще ти строа главичката. Пед*л. Една кост няма да си оставя. Лудия репортер ли си, откачен ли си, Даниел Петров ли си, фана ли та шта напрая леш. Няма да та спясят и охраната ти, с такава агресивност, с такъва ЗВЯРСКОСТ. Виждаш ли тез кубинки, скинарски са, шта ритам с тях в главъта, щта пречукам. Мъртъв си!, реди всякакви лоши закани по адрес на Петканов младежът от клипа, като от гняв се задъхва и бърка фамилията от Петканов на Петров.

Въпросният нов герой в социалните мрежи се прочу с няколко клипчета, в които се хвали с бицепсите си, вдига самоделни щанги, сглобени от тръби и бетонови отливки, и произнася култови реплики от рода на „Баси яките ръки, чувек. Баа, къво жувотно съм?! Вааа!?!".

Кадрите са последен писък в мрежата и според младежа репортерът на Милен Цветков стои зад ескалиращата му популярност и последвалите осмивания. Тези дни дори се появи фен страница БАСИ ГОЛЕМИТЕ РЪКИ ЧОВЕК, в която са публикувани клипчетата, а коментарите под тях са убийствени. Наричат нацепеното момче „компрексар, селянин. Един от читателите сметя, че Баси яките ръки се е повлиял от участник в „Биг брадър ол старс" и сега играе роля. Друг препоръчва на Петканов да се крие, защото младежът ще го бие с точилка.

TrafficNews.bg