Да останат двойка завинаги. Това си пожелаха Мария и Марин веднага след като станаха семейство Кацарови.

Развълнувани и сияещи от любовта си един към друг, те първи прекрачиха прага на Централния дом на младоженците в Пловдив на днешната огледална дата. Церемонията им започна още в 9.30 ч. сутринта, а свидетели станаха най-близките им хора.

„Просто искахме да сме първи днес”, с усмивка сподели пред TrafficNews 42-годишният младоженец.

И разказа, че се запознал с любимата си преди година. Като мнозина млади хора във време на пандемия, двамата се намерили във Фейсбук. Не им трябвало много време, за да разберат, че са открили своята половинка. И още през май заживели заедно.

Решил да ѝ предложи брак на мястото, където я видял за първи път. „Често казано, не го очаквах”, призна 32-годишната булка, която е държавен служител. Предложението не било като в сладникав холивудски филм. Марин не паднал на колене, но за Мария всичко било съвършено. А моментът просто бил техният.

Мария и Марин вече са семейство Кацарови

 „Избрахме 22.02.2022 г., защото в датата има много двойки и ние ще бъдем двойка завинаги. Надяваме се, че ще ни се случат само хубави неща. И днешният ден ще ни донесе допълнителна сила”, каза Мария.

Младото семейство вече подготвя и медения си месец.

Общо 18 ритуала ще има днес в Пловдив – по девет в Централния дом на младоженците и в Зала „Тракия”.

Според астрологията датата, в която се събират шест двойки, е изключително съзидателна. Тя символизира новото начало. Бъдещите съпрузи вярват, ще тя ще им донесе много здраве и късмет и щастлив семеен живот.

 

Младото семейство с кумовете