Година и половина след смъртта на пловдивския музикант Николай Николов от група NI.co, излиза втория албум на групата. Той се появи на бял свят на 26 октомври - денят , в който Николай трябваше да навърши 30 години. 

В него са намерили място добри композиции, невключени в албума „Грам срам”от 2016г.  Името на новия албум е фрагмент от текста на „Рискувам”. Той изразява основната концепция на албума, а квинтесенцията му е синтезирана в самото парче. Включени са 12 песни, чиято последователност на подреждане е подчинена на тази концепция. Част от тях са издадени като сингли и видеоклипове и са добре познати на аудиторията. Други никога не са били представяни в ефир и ще представляват интерес и за най-големите познавачи на творчеството му. Любопитно е , че има и две версии на песни от предишния албум – „Грам срам” от 2014 г. и „Сънувам”от 2018 г, които определено са много по-различни (а защо не и по-добри!) от тези, които познаваме. За пръв път е включена песен на английски език – „Lonely man, crowded world”. В стилово отношение разнообразието е голямо, но винаги неизменно подчинено на основното кредо на NI.co,

Родителите на Николай продължават с казузата и албумът ще се продава онлайн благотворително. Всички събрани чрез него средства ще бъдат дарени в помощ на 8-годишния Ники от Ловеч, който има нужда от  подкрепа.