Антон Радичев, Албена Колева и Латинка Петрова ще гостуват на сцената на Пловдивския театър в авторския спектакъл „Работно време” на Камен Донев. Премиерата е на 28 октомври в 19 ч. , а това е четвъртият проект, с който талантливият режисьор и актьор се вписва в афиша на пловдивската трупа  след  двата си моноспектакъла „Възгледите на един учител…” и интерпретацията на негови драматургични текстове от Стайко Мурджев в представлението „Турболенции”, пише PlovdivTime.bg.

В „Работно време” ще играят и  Красимир Василев, Радина Думанян, Ивайло Христов, Стоян Сърданов, Красимир Доков, Кръстю Кръстев, Тодор Дърлянов, Симеон Алексиев, Русалина Чапликова, Мариана Йотова, Елена Атанасова, Патриция Пъндева, Алексей Кожухаров и Росен Чепилски.

 „Работно време” е позната на българската публика. Преди време Камен Донев постави пиесата си и в Народния театър, където една от централните роли отново се изпълняваше от Антон Радичев.

Спектакълът ни пренася в дома на Стефчето и Венко, където пристигат гости. Това са семейство емигранти от Аржентина, които привличат цяла дузина чешити - тъста философ Едуард и тъщата, достолепен съсед и завеяния му син, италианска съпруга – жертва на домашно насилие, бившата секретарка Венера – уволнена, задето е „осъществила орална любов” в офиса, но пък станала известна певица.

 „В пиесите най-често се занимавам с абсурда в ежедневието, в бита. Интересува ме желанието на човека да се спаси от предметния свят и да отлети за един друг космос, където няма закони и земно притегляне. Това са мечтите на хора, които са прекалено обвързани с това да се справят с живота си “, казва Камен Донев.